The Field Hockey Specialist

Prijsvergelijker

Wij zijn de onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van hockey. Dit in de breedste zin van hockey. Hier vind je alle benodigdheden die je als sporter nodig hebt en we zijn begonnen met het assortiment van hockeysticks.

Vele mogelijkheden op gebied van sticks. Ben je keeper, verdediger, middenvelder of aanvaller. Hier vind je alle hockeysticks voor een betaalbare prijs.

Vind hier de hockeystick die je nodig hebt
Zoek je een velhockeystick? Hier vind je alles!

Ben je man? Ben je vrouw? Ben je een jongen of een meisje? Hier vind je alle aanbiedingen op gebied van veldhockeysticks

Vind hier goedkope zaalhockeysticks. Je kan hier kiezen uit een zeer breed assortiment. Denk hierbij aan verschillende merken, zoals Adidas, Brabo, Dita, Stag, TK en nog vele andere merken.

Vergelijk hier alle zaalhockeysticks.

Onafhankelijk

Betaalbaar hockeyaanbod

online bestellen

The Field Hockey Specialist richt zich op het gehele assortiment wat met hockey te maken heeft. Zo is te denken aan, hockeysticks, hockeyschoenen, scheenbeschermers en nog vele andere attributen. In de startfase van deze website, zal er eerst aandacht zijn voor hockeysticks. Zowel indoor als outdoor.  We vinden het daarbij belangrijk dat al onze producten eenvoudig te vinden zijn en dat je de aankoop overal kan doen. Middels deze site kan je producten van verschillende merken vinden. Grote hockeymerken als Adidas, Brabo, Dita, Grays, Osaka en nog meer is hier te verkrijgen en te vergelijken voor de beste sale.

×